ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγάπη και πάθος για τη μοτοσυκλέτα από το 1960

Στη MGImports θα βρείτε πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανών  μικρού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, σε άριστη κατάσταση, πιστοποιημένες με το ιστορικό τους. Η επιλογή της κάθε μηχανής γίνεται με κριτήρια υψηλού επιπέδου, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της. Ελέγχουμε την κάθε μηχανή σαν να είναι δική μας!

Η ιστορία μας είναι η εγγύηση μας

Στο όνομα της οικογένειας Γλυνιαδάκη κρύβετε μια μακρόχρονη ιστορία  στο χώρο της μοτοσυκλέτας, εντός και εκτός συνόρων. H πολυετής εμπειρία της MGImports ξεκινά το 1960, όταν στη Γερμανία ο Αριστείδης Γλυνιαδάκης ξεκινά τα πρώτα του βήματα στην εισαγωγή μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών. Το ΄60 και ΄70 καταφέρνει να συνδέσει το όνομα του με γερμανικές εταιρείες – κολοσσούς, που έγραψαν ιστορία.

BMW, ZUNDAP, NSU, HOREX, SACHS, VICTORIA, και ILO είναι μοτοσικλέτες που οι νέοι θέλουν να δουν και οι παλιοί νοσταλγούν

Ορόσημο η Ιαπωνία

Ο Αριστείδης Γλυνιαδάκης ανοίγεται στην αγορά της Ιαπωνίας. Με συχνά ταξίδια στη χώρα καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου και αποκτά πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Το 1981, ο Αριστείδης Γλυνιαδάκης ήταν ο πρώτος που εισήγαγε μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες στην Ελλάδα. Παράλληλα ο γιος του, Μιχάλης, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του στο χώρο της μοτοσικλέτας.

Εξειδίκευση, εμπειρία, τεχνογνωσία και ...συναίσθημα

Ο Μιχάλης, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ασχολείται με μηχανές. Από μικρός στα γκαράζ, στην ηλικία των 5 ετών συμμετοχή σε αγώνες motocross και από την εφηβεία ακολουθεί τον πατέρα του στα ταξίδια στην Ιαπωνία. Γνωρίζει τον “χαρακτήρα” της κάθε μηχανής και είναι πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τα μυστικά της εμπειρίας του και το πάθος του για τα δίτροχα μαζί σας!

H ΜGImports σήμερα

Μετά τις αλλαγές των προδιαγραφών για την εισαγωγή μηχανών στην Ευρώπη, ο Μιχάλης ξεκινάει την χαρτογράφηση της Ευρώπης για την αναζήτηση ποιοτικών μοντέλων. Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, ήταν μερικές από τις χώρες που επισκέφθηκε για να καταλήξει στην Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γερμανία. Εκεί όπου οι μοτοσυκλέτες είναι hobby, δεν χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο, παρά μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, και φυλάσσονται σε κλειστούς χώρους γκαράζ. Ο Μιχάλης στα 23χρόνια εμπειρίας του έχει ελέγξει και έχει πουλήσει πάνω από 1500 μηχανές, κάνοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 10 ταξίδια στην Γερμανία, έχοντας την ευθύνη της επιλογής, της αγοράς και της μεταφοράς των μοτοσυκλετών.

Ψάχνουμε για εσάς

Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα μας είναι ότι η ομάδα μας μπορεί να ψάξει για εσάς το μοντέλο μοτοσυκλέτας που αναζητάτε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει στο κατάστημά μας ή στην ελληνική αγορά.

Η σχέση μας με τον πελάτη

Για εμάς η επαφή με τον πελάτη συνεχίζεται μετα την πώληση. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες και είμαστε πάντα στο πλευρό τους, σε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας είναι επαναλαμβανόμενοι και μας εμπιστεύονται διαχρονικά για τις ανάγκες και τις επιλογές τους!

Χρηματοδότηση

Αποκτήστε τις μοτοσυκλέτες μας με μέχρι και 80 μηνιαίες δόσεις με ή χωρίς προκαταβολή μέσω τραπεζικού δανεισμού. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία σύνταξης του φακέλου για την αίτηση χρηματοδότησης από την Τράπεζα και διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για λογαριασμό σας. Επίσης γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες. Γίνεται χρηματοδότηση με χρήση πιστωτικών καρτών και μέχρι 48 δόσεις. Μπορούμε να εξετάσουμε οποιοδήποτε συνδυασμό μετρητών, δόσεων με κάρτα και/ή Τραπεζικού δανεισμού, με μόνο γνώμονα το δικό  σας προσωπικό όφελος. Θα χαρούμε να συμβάλουμε στο να αποκτήσετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με τον πιο συμφέροντα οικονομικό διακανονισμό.

Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.